Nejnovější recenze ze sekce Mentruační tampony
- balení
- vše
Tak za mě určitě super, nemůžu si stěžovat a myslím, že jsou lepší než jakákoliv jiná značka. Určitě doporučuji všem, vyplatí se hlavně na noc, protože jsou opravdu dlouhé a neměly by protéct.
Líbí se mi i balení, že nejsou balené v klasickém igelitu.
- Skoda, ze je kazdyzabalen zvlast do plastu, ale asi to jinak nejde.
- Jednoduché použití.
- Příjemný materiál, ani o něm nevíte.
- Vyndání chce trochu cviku, ale jde to. Tak žádnou paniku.
- suchost
Testovala jstem dámské vložky značky Kotex, velmi mě zaujalo už jen balení těchto vložek, jsou mco pěkně naskladané do úhledného balíčku, který zaujme na první pohled, dobře se rozbaluji, drží na svém místě, dobře sají, jsou hned suché, nemám nic co bych jim vytkla
- VYpadaji ekologicky
- Pevnost
- Pocit bezpečí
Myslim si, ze máterial by měl byt pevnější pro lepsi pocit, ze se nestane žádná nehoda, což dle mého názoru je ta nejdůležitějši vec, aby se žena cítila pohodlně a bezpečně... za mě je v pořádku jak vypadají. Daleko více jsem spokojena s tampony od vaši značky.
- Balení
- Pohodlnost
- Savost
S vložkama Kotex jsem spokojena už dlouhodobě. Používám tuto značku společně ještě s jednou jinou. Příjemně mě překvapilo balení vložek a jejich tenkost. Jsou velmi savé a pohodlné. Vyzkoušela jsem je i na noc a bez problémů, nic neprosaklo. Za mě mohu jedině doporučit.
- Opravdu pohodlné
- Savost
- Tenké
- Obal
Vložky značky Kotex jsem vyzkoušela poprvé. Nepoužívala jsem je, jelikož mi přišly drahé a ne moc kvalitní. Testovala jsem je ze zvědavosti a musím říct, že mě hoodně překvapily. Cenově už patří do lepší kategorie, ale hlavně jsou pohodlné, sajou a opravdu se cítím, skoro jako bych ji neměla. Myslim, že si je nyní již kupovat budu také.
- Prodysnost
- Tvar
- Pevna kridelka
- Vlozka se plne neprilepi k pradlu
Vlozky Kotex mi doporucila kamaradka, zkusila jsem je a byla jsem mile prekvapena. Vlozky Kotex jsou velmi prjemne, mekke, prodysne, plne zachycuji tekutiu. Byla jsem kile prekvapena, jak vlozky Kotex zafungovali. MOhla bych je doporucit i ostatnim zenam.
- pěkné provedení
- praktické balení
- zvlášť v obalu
- krátké
- úzké
Vložky Kotex jsou pěkné, mám ráda hezké a praktické balení. Vyhovuje mi, že je každá balená zvlášť, protože si dám dvě do kabelky. Do obalu pak mohu zase použitou vložku zase opět zabalit. Potřebovala bych, aby byla vložka pro mě o něco širší a delší.
- obal
- měkkost
- protečení
Těšila jsem se na testování těchto vložek, na první pohled se mi líbil jejich obal a měkkost. Vložky Kotex jsou ultra tenké, což se mi líbí, ale bohužel mi protekly. Na noc jsem si pak raději dávala dvě za sebe. Doporučuji je pro ženy se slabší menstruací!
- dobrá savost
- dobrý tvar a velikost
Z těchto nových vložek jsem opravdu nadšená, velikost je příjemná tak akorát, nijak nepřekáží, savost je velice dobrá a cena v obchodech taky. Dosud jsem kupovala jen kotex tampony ale ode teď vím, že se můžu spolehnout i na vložky této značky. Díky za testování
- hebkosť
- pocit prirodzenosti
- nič
Vložky kotex normal sú veľmi príjemné na dotyk, žiadna umelina. Preto sa mi zdajú aj ekologické. Sú hebké, jemné a veľmi pohodlné. Pri ich používaní si človek ani neuvedomuje, že ich má. Dobre držia. Tekutinu absorbujú dostatočne, človek sa cíti príjemne. Určite odporúčam vyskúšať!
- Absorbuji, jsou prijemne
Vlozky Kotex jsem mela moznos vyzkaouset a byla jsem velmi mile prekvapenaprekvapena
Jsou velmi dobre save, navozuji pocit sucha, velmi dobreabsorbujo tekutinu. jsou pohodlné a komfortní, dobre sedi a prijdou mi bezpečné. Mam v planu vyzkouset i verziverzi na noc
- tvar
- savost
- spolehlivost
- nic mě nenapadá
Značku Kotex jsem doposud znala pouze ze osobní zkušenosti používání tamponů, proto jsem byla ráda, že mohu otestovat i jejich nový výrobek. S vložkami jsem spokojena, jsou pohodlné, nejsou nijak silné a dobře absorbují tekutinu. Mají příjemný tvar a poskytují dostatečné pohodlí a bezpečnost.
ok
- Materiál
- Hebkost
- Není nic
Bylo příjemné testovat jinou značku vložek než jsem zvyklá. S vlozkama jsem byla spokojená. Velikost balení bylo ideální a stačilo. Velikost vložek je akorát a jsou hebke a pohodlné. Ani jednou se mi nestalo, ze by protekly. Byly komfortní i na noc. Doporučuji a jistě koupím zas.
- cem
Dámské vložky značky Kotex mě velmi potesili, moc se mi libil už jejich obal, který je takový svěží, jarní a moooc hezký barevny, povrch vlozek byl hezky prijemný na omak takže je vhodný i pro velmi citlivou pokožku, já s nimi byla velmi spokojená, a take se mi libi jejich prodejni cena
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »